Te koop: Geulle, Poortweg 7

+31 (0)43 - 361 09 69
logo Wijnands-Tilli
Bekijk het hele aanbod

Afbeeldingen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Verkocht!

Geulle, Poortweg 7

Verkocht!
  • Bouwjaar1910
  • Slaapkamers3
  • Woonoppervlakte106 m2
  • Perceel124 m2
  • SoortWoonhuis
  • TypeHalfvrijstaand
  • Soort bouwBestaande bouw
  • VerwarmingHR CV-combi eigendom uit 2011
  • Open haard
  • Terras
  • Tuin

Omschrijving:


In de kern van Geulle, bieden wij aan deze instapklare (in 2017 volledig gerenoveerde) halfvrijstaande woning. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de basisschool en de markt, ook de ontsluitingswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling:
Souterrain: De kelder is bereikbaar via een toegangsdeur vanuit de keuken, de vaste trap leidt naar de ruime kelder (voorzien van voldoende opbergruimte en witgoed aansluitingen) en toegangsdeur naar de achtertuin. Verder is de kelder aan de achterzijde van de woning afgewerkt met een tegelvloer en aan voorzijde met een betonvloer.

Begane grond: entree met garderobe, moderne uitgebreide groepenkast, toilet; woonkamer met open leefkeuken (tezamen ca 45m2). De keuken is in 2017 geplaatst en voorzien van een eiland opstelling met voldoende kastruimte en graniet-look aanrechtblad met rvs spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits keramische kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, een combi-oven/magnetron en een koelkast met vriesvak. Tussen de woonkamer en de keuken is de openhaard geplaatst welke is aangesloten op de centrale verwarming en daarmee energiezuinig het systeem kan ondersteunen.

Verdieping: overloop naar drie ruime slaapkamers (waarvan 1 met airco) en een moderne badkamer voorzien van vrijstaand ligbad, inloop douche, wastafel en 2e toilet. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De hoofdslaapkamer heeft een open constructie tot de nok van de woning. De derde slaapkamer heeft een toegangsdeur richting de bergzolder.

Tweede verdieping: De woning heeft een kleine bergzolder (via vaste trap bereikbaar). Hier is tevens de omvormer geplaatst voor de zonnepanelen.

Bijzonderheden: De woonkamer/keuken is voorzien van airco. Bouwjaar 1910. CV-combi in eigendom uit 2011. Energielabel E. 10 zonnepanelen  
Berging: In de achtertuin bevindt zich een open houten berging welke ideaal is voor opslag van brandhout. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de woning nog een berging afgesloten met houten deur. Tuin: De tuin is gelegen op het noordwesten, voorzien van bestrating en een tuinafscheiding. de tuin is mede buitenom bereikbaar.




Locatie

  • Poortweg 7
    6243BA, Geulle, Nederland

plattegronden

Brochure

Download een brochure van dit object in Adobe Acrobat (.pdf) formaat.

Download

Maak een afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
+31 (0)43 - 361 09 69

Delen

Anderen op de hoogte brengen over dit object? Deel dit dan via sociale media.

Hypotheken

Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Wijnands Tilli aan het juiste adres.

Lees meer