Te koop: Meerssen, Emmaweg 50

+31 (0)43 - 361 09 69
logo Wijnands-Tilli
Bekijk het hele aanbod

Afbeeldingen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Verkocht!

Meerssen, Emmaweg 50

Verkocht!
 • Bouwjaar1925
 • Slaapkamers3
 • Woonoppervlakte120 m2
 • Perceel247 m2
 • SoortWoonhuis
 • TypeHalfvrijstaand
 • Soort bouwBestaande bouw
 • VerwarmingCV- gehuurd op gas
 • Balkon
 • Terras
 • Tuin

Omschrijving:


In Rothem een dorp binnen de gemeente Meerssen met krap 1800 inwoners, dichtbij alle voorzieningen en de toe- en afritten van de A2 en A79, bieden wij aan deze royale halfvrijstaande woning. Het pand, oorspronkelijk gebouwd rond 1925 is begin jaren ’70 flink verbouwd en vergroot. Een algehele modernisering is wenselijk.

Indeling:
Begane grond: ruime entree, meterkast (6 groepen); toilet met fonteintje; woonkamer met parketvloer (30m2); gesloten (eenvoudige) keuken (13,5m2) met flinke voorraadkast onder de trap; serre (21m2) met toegang tot zowel de tuin als de oprit; berging met wasmachine-aansluiting (12m2).

Verdieping: overloop naar 3 slaapkamers (resp.: 13,3m2 aan de voorzijde, 11m2 met een eigen balkon en 9,5m2 met een balkon); badkamer met douche en wastafel.

Zolder: via vlizotrap bereikbare zolder (13m2) met de opstelling van de cv-installatie.

Bijzonderheden: perceeloppervlak 247m2, woonoppervlak 120m2 (excl zolder en berging). Overwegend dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. De omsloten achtertuin beschikt over een terras en een tuinhuis.  Energielabel F. De cv-installatie en de geiser worden gehuurd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Locatie

 • Emmaweg 50
  6231BM, Meerssen, Nederland

plattegronden

Brochure

Download een brochure van dit object in Adobe Acrobat (.pdf) formaat.

Download

Maak een afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
+31 (0)43 - 361 09 69

Delen

Anderen op de hoogte brengen over dit object? Deel dit dan via sociale media.

Hypotheken

Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Wijnands Tilli aan het juiste adres.

Lees meer